Повернутись до всіх новин

12.08.20

Вдосконалений додаток Volvo on Call: водії отримають інформацію щодо витрат електроенергії, пального та викидів

У новій версії Volvo on Call доступна інформація щодо відстані, яку водій подолав у повністю електричному режимі, витрат електроенергії та пального.

Пізніше цього року власники плагін-гібридів побачать свій індивідуальний вплив на викиди CO2 та інші показники. Нові опції допоможуть водіям усвідомити особистий вплив на навколишнє середовище та екологічну відповідальність. Додаток покаже і грошові заощадження на пальному – завдяки руху виключно на електротязі.

Завдяки оновленому додатку для смартфонів Volvo on Call водії плагін-гібридних авто отримають дані про використання авто на електротязі. Плагін-гібридні автомобілі заряджаються від джерела зовнішнього живлення і відтепер всі показники у додатку. Серед нових функцій – так званий «лічильник кроків» для електрокарів, який надихне власників Volvo рухатися виключно на електротязі та підвищить інтерес до ринку електромобілів. Відтепер «лічити кроки» у електрифікованих автомобілях Volvo так само просто, як і свої власні.



Головний директор із цифрових технологій компанії Volvo Cars Одгард Андерcсон розповіла про нові можливості додатку: Volvo On Call полегшить життя водія та створить більш персоніфікований досвід керування. Новий етап цифрових технологій в авто призведе до зростання популярності додатку, який з часом стане такою ж частиною Volvo, як і сам автомобіль.

Нові функції Volvo on Call доступні для всіх плагін-гібридних моделей Volvo, розроблених на нових платформах SPA та CMA. З 2015 року такі авто продаються у 47 країнах світу, де і працює Volvo on Call.



Бйорн Аннвалль, керівник комерційної діяльності Volvo Cars в країнах Європи, Близького Сходу та Африки, пояснив головне призначення додатку. Власники зрозуміють основні принципи водіння в електричному режимі, а отже зможуть подорожувати з меншими витратами та викидами вуглецю. «Ми бачимо плагін-гібриди як «електрокари, що працюють неповний робочий день». Вони заохочують зміни в поведінці людей та прокладають шлях до використання повністю електричних автомобілів», наголосив Аннвалль.

Компанія Volvo Cars першою з автовиробників взяла на себе зобов’язання щодо електрифікації та представила плани на майбутнє без традиційного двигуна внутрішнього згоряння. Продажі плагін-гібридних Volvo становлять 25% від загальних продажів компанії в Європі. У наступні 5 років Volvo Cars представить низку повністю електричних автомобілів. Перший з них - XC40 Recharge P8 – запустять у виробництво цього року у Бельгії.



Сьогодні кожна модель Volvo представлена у форматі плагін-гібриду: від компактного кросовера XC40, автомобілів 60 серії, і до найбільшого позашляховика XC90. Volvo Cars – єдиний автовиробник, який пропонує гібридну версію для кожної існуючої моделі з ДВС.

Назад до всіх новин